• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sur Kasper Schmeichel: Det har jeg aldrig sagt

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsmålmand er blevet citeret for at sige, at han er glad for, at Italien vandt EM. Men problemet er, at det aldrig er noget, han har sagt.

Af tipsbladet.dk

Kasper Schmeichel tog pis på England før EM-semifinalen mod Danmark, da han spurgte ind til, om trofæet nogensinde havde været "hjemme". 

Danmark tabte til England, der efter straffesparkskonkurrence tabte finalen til Italien.

Her en uge efter er der begyndt at florere citater, som angiveligt skulle være fra Kasper Schmeichel.

Problemet er bare, at Kasper Schmeichel aldrig har sagt de ord.

Blandt andre har fotbollbible delt det falske citat på Twitter - citatet lyder: "Jeg var ligeglad med, at Italien vandt, men jeg ønskede ikke, at England skulle vinde, på grund af det dårlige dommerarbejde i vores semifinale. Mit hjerte bløder stadig, fordi jeg personligt oplevede Sterling filme. Det var tydeligvis film, lød det falske citat altså.

Schmeichel tager nu afstand fra det.

- Jeg ved ikke, hvor dette "citat" er kommet fra de sidste par dage. Det er totalt nonsens. Jeg har aldrig sagt det, og de her nyhedssider skal skamme sig for at viderebringe det uden en kilde, siger Kasper Schmeichel på Twitter.

Den danske keeper har været på ferie og kan nu se frem til en opstart med Leicester, inden Premier League starter op igen i løbet af august.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...