• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sur Premier League-klub vil have dommer undersøgt for respektløs kommentar

Foto: Getty Images

Bournemouth er utilfreds med dommer Jonathan Moss, der angiveligt har joket lidt med klubbens placering i Premier League.

Af tipsbladet.dk

Det er hårdt at ligge i bunden af en række og kæmpe om overvelse og ikke mindst arbejdspladser, og følelserne sidder måske lidt ekstra uden for på tøjet, når det ikke lige kører på banen.

Engelske Bournemouth har problemer i Premier League, og søndag gik det igen galt for den nedrykningstruede klub, der tabte til Sheffield United.

Efterfølgende kunne midtbanespiller Dan Gosling fortælle, at dommer Jonathan Moss gned salt i såret på holdet.

Moss kom ifølge Dan Gosling med respektløse kommentarer om Bournemouths placering i tabellen, og det er ikke kun midtbanespilleren, der er utilfreds - det er hele klubben nu.

Ifølge BBC har klubben ganske enkelt bedt Premier League om at undersøge sagen nærmere, da man er så utilfreds med kommentarerne fra dommeren.

- Dommeren hjalp ikke. Han gav små frispark væk, og så kom han med en kommentar eller to eller tre til drengene, der virkelig ikke hjalp.

- Det var respektløst at gå ud og sige sådan noget.

- Jeg mener, at han burde gå ud og undskylde, for han var en skandale, sagde Dan Gosling efter kampen til Daily Echo.

Bournemouth ligger nummer 16 i Premier League - to point ned til West Ham, der er under nedrykningsstregen.

Klubben tabte opgøret mod Sheffield United med 1-2 - sejrsmålet blev sat ind med seks minutter igen af kampen.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...