• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Surt show for Kompany: Misser egen testimonial med en skade

Foto: Getty Images

Onsdag aften er der testimonial for belgiske Vincent Kompany i Manchester City, men forsvarsspilleren kan ikke selv være med, efter han er blevet skadet.

Af tipsbladet.dk

Efter 11 års tjeneste i engelske Manchester City skiftede belgiske Vincent Kompany tilbage til Belgien og Anderlecht denne sommer. Her startede han med en tjans som spillende træner, inden han sagde stillingen op og holdt fokus på udelukkende at spille.

Men som reglerne i England foreskriver det, hylder man spillere, der har leveret varen i mere end 10 år, og derfor er der testimonial for Kompany onsdag aften i Manchester, hvor fans får lov til at hylde forsvarsspilleren, der var blandt de bedste i verden og havde endt med langt flere end 265 ligakampe for Manchester City, havde det ikke været for et hav af skader.

Desværre for Kompany er han nu ramt af en ny skade, der holder ham ude af kampen, der er til ære for Kompany.

- Jeg spiller desværre ikke i aften. Det er typisk for mig, er det ikke? Jeg har lidt småproblemer med en skade, så jeg kan ikke risikere noget. Der er heldigvis også mange fantasiske spillere med, siger han ifølge Manchester Citys Twitter-konto.

Kompany startede sin karriere i Anderlecht, inden han i 2006 skiftede til tyske Hamburger SV. I 2008 kom han til City, og i sommer vendte han altså tilbage til Anderlecht, med hvem han i øjeblikket blot ligger nummer 13 i ligaen efter seks runder.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...