• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Svensk klubboss: Tror, vi var tæt på at hente Zlatan

Foto: Getty Images

Hammarby IF's sportschef tror, at klubben var tæt på at hente Zlatan Ibrahimovic denne sommer.

Af tipsbladet.dk

Lyngby Boldklub kunne i sidste uge præsentere Brian Hamalainen, der er venstre back, men også er medejer i Superliga-klubben, og en lignende situation kunne være sket i Sverige tidligere på sommeren.

Zlatan Ibrahimovic kunne nemlig være havnet i klubben Hammarby, som han ejer en del af. Sådan siger klubbens sportschef, Jesper Jansson, ifølge Aftenposten i podcasten Lundh.

Læs også:Tyrkere skal mødes med Leipzig, Tottenham og Crystal Palace om Sørloth

- Jeg tror, at vi var tæt på, siger Jesper Jansson.

Ifølge sportschefen var coronavirussen og manglende tilskuere til kampe med til at sætte en stopper for handlen, men Zlatan Ibrahimovics egne præstationer gjorde det heller ikke nemmere for Hammarby. 

Læs også:Officielt: FC København udlejer Michael Santos

- Så stoppede han det selv ved at spille så godt i Milan. Igen overgik han forventningerne. Det var ikke tæt på på den måde. Nu tænker jeg bare, men jeg tror, ​​det kunne have være lidt interessant for Zlatan, absolut, siger Jesper Jansson.

I stedet forlængede Zlatan Ibrahimovic i AC Milan, men Jesper Jansson har ikke opgivet at hive den 38-årige superstjerne til “Bajen”, som Hammarby kaldes. 

- Jeg tror ikke, det er umuligt. Intet er umuligt med ham. Nu har jeg lært ham at kende lidt for nylig. Hvis han føler, at han kan præstere på toppen og bidrage i forhold til de krav, han stiller til sig selv, tror jeg ikke, det er umuligt, lyder det fra sportschefen.

Læs også:Randers FC har Danny Amankwaa til prøvetræning

Læs også:Tim Prica er ikke alene: Her er 10 historiske mareridtsdebuter

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...