• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sviatchenko: Celtic er i en særlig fase

Foto: Getty Images

I Celtic er man ligesom i FCM ved at gå igennem ændringer med spillere på vej ud og en ny træner.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland tager tirsdag aften hul på en ny omgang kvalifikation til Champions League. I sidste sæson begyndte man også i anden runde, hvor man mødte Ludogorets. Denne gang venter skotske Celtic.

Det er en kamp, som også bliver et møde med Erik Sviatchenkos tidligere klub, og han har en klar forventning til, hvad der er på vej. Det fortæller FCM-anføreren ved pressemødet forud for kampen, hvor han kan se ligheder mellem FCM og Celtic i øjeblikket, da skotterne også er ved at sælge flere spillere heriblandt Kristoffer Ajer.

- Det er modstander, som har en del erfaring fra europæisk fodbold, men de er også i en transitionsfase med en ny træner, der kun har været i klubben i kort tid, siger han og fortsætter:

- Det er selvfølgelig stadig en svær størrelse, så vi skal være klar, lyder det fra Erik Sviatchenko, som desuden peger på, at der er godt med glæde i truppen, hvor man ser frem til at skulle give den gas.

Midterforsvareren har endvidere masser af optimisme forud for de to opgør, som også bliver uden reglen om udebanemål, som UEFA har fjernet.

- Jeg synes, vores chancer er gode. Vi er et stærkt hold, når alle præsterer på allerhøjeste niveau, og det er det, vi skal i morgen, fastslår Sviatchenko, som spillede for Celtic mellem 2016 og 2018.

Til kampen mod FCM undvære en række spillere, som er ved at blive solgt. Dog er der kommet en spiller med i truppen, som var væk i fredags. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...