• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sviatchenko-udvisning bliver forsvaret som en refleks

Foto: Getty Images

Erik Sviatchenko siger, at det var en refleks, da han sent i kampen mod Ajax fik et dumt rødt kort for en nødbremse.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjyllands anfører, Erik Sviatchenko, angrer, at han sent i onsdagens Champions League-nederlag mod Ajax lavede en nødbremse på et kontraangreb og blev sendt i bad få minutter før holdkammeraterne.

Midtjyderne var allerede bagud med 1-3, og derfor var det unødvendigt at gå ind i en så satset tackling, siger Sviatchenko til TV3+.

- Jeg er selvfølgelig ærgerlig over min refleks til sidst. Jeg ville ønske, at jeg lige kunne spole tiden ti sekunder tilbage og lade ham slippe igennem, når nu vi havde tabt kampen. Det var en refleks, hvor jeg gerne ville redde situationen. Jeg håbede, jeg slap med gult. Det blev rødt, og det er ærgerligt, siger Sviatchenko.

Han må nu se de sidste to gruppespilskampe fra tribunen. Her kan han overvære opgør, hvor midtjyderne kun spiller om æren, da alle muligheder for europæisk bold efter nytår allerede er forduftet som følge af fire nederlag i fire kampe.

Sviatchenko mener, at det danske mesterhold igen onsdag mødte en fodboldmæssig overmagt.

- Det var bare ikke godt nok af os, og der var alt for stor forskel i samtlige 90 minutter. Inden kampen snakkede vi om, at vi havde en god tro på tingene, men vi fik ikke vist de ting, vi gerne ville. De var gode, men vi spillede ikke op til vores niveau, siger Sviatchenko.

Awer Mabil scorede midtjydernes mål på et straffespark.

/Ritzau/

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...