• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Sviatchenko: Vi havde for meget respekt for Atalanta i første halvleg

Foto: Getty Images

FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko forklarer, at holdet var for langt fra hinanden i første halvleg i 0-4-nederlaget til Atalanta.

Af tipsbladet.dk

FC Midtjylland måtte onsdag aften gå fra en drivvåd bane på MCH Arena med et nederlag på 0-4 mod italienske Atalanta i midtjydernes første Champions League-kamp nogensinde. Modstanderne kom i sidste sæson til kvartfinalen og spiller stærkt i Serie A. 

Det er noget, som aftvinger respekt, men det kan man også have for meget af. Det fortæller FC Midtjylland-anfører Erik Sviatchenko i et interview med TV3+. 

- Vi havde måske lidt for meget respekt for dem i første halvleg, og vi var for langt fra hinanden. Det var også gameplanen, at vi skulle have sat os mere på dem, men det skete bare ikke. Især i første halvleg, siger han og fortsætter:

Læs også:Jesper Hansen: Atalanta var gode til at straffe vores fejl

- Vi mister bolden nogle kritiske steder, hvor de virkelig får lov til at boltre sig. De skabte mange store chancer, og vi skal være glade for, at vi ikke er bagud med mere ved pausen, lyder det fra Erik Sviatchenko.

Han peger dog også på, at der var nogle dele af anden halvleg, som de kunne tage med sig videre.

Endvidere erkender Sviatchenko, at man på den ene side er en fornøjelse at spille sådan en kamp, men på den anden side er det et billede på, hvilket niveau man skal op på, hvis man vil være med i Champions League.

Læs også:Liverpool følger Atalanta og sejrer i FCM's gruppe

Næste opgave i Champions League for midtjyderne er udekampen mod Liverpool.

Læs også:Karakterer: FC Midtjylland mødte overmagten i CL-debut

Læs også:Priske ærgrer sig over FCM-fejl: Må hverken laves i CL eller Superligaen

Læs også:Atalanta gled nemt forbi FCM i regnvådt Champions League-opgør

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...