• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Scholes sviner Carrick: Jeg ville skamme mig

Foto: Getty Images

Paul Scholes er ikke imponeret over, at Solskjærs assistenter bliver i Manchester United.

Af tipsbladet.dk

Efter en skuffende periode valgte Manchester United at fyre cheftræner Ole Gunnar Solskjær, men flere andre skulle også have forladt skuden. Det mener klublegenden Paul Scholes i al fald. 

I stedet for at smutte med Solskjær blev assistenttrænerne Kieran McKenna og Michael Carrick, og sidstnævnte blev endda midlertidigt forfremmet, så han er holdets vikarierende cheftræner, mens der bliver ledt efter en permanent en til posten.

Og Paul Scholes har svært ved at se, at det skulle ændre synderligt meget hos Manchester United, mens han ikke forstår, at de er blevet. 

- Det er de samme mennesker, der styrer holdet. Det er de samme mennesker, der har fået massivt ansvar for at sætte holdet. Det er mest Kieran McKenna og Michael Carrick, der har forberedt holdet. Ole gav dem en masse ansvar.

- For fire uger siden var den Liverpool-kamp tidspunktet, hvor vi vidste det. Vi vidste, at Ole var på vej ud. Så skulle folkene oppe i hierarkiet forberede den næste træner og den næste stab.

- Jeg ville skamme mig over at være i staben nu efter det, der skete med Ole. De skulle alle være gået af. Ole stolede på, at de kunne forberede holdet til kampene hver uge. De har svigtet klubben og spillerne, lige så meget som Ole har, sagde Paul Scholes til BT Sport ifølge Goal i optakten til Manchester Uniteds kamp mod Villarreal tirsdag.

Det vides endnu ikke, hvem der bliver permanent cheftræner for Manchester United, men den tidligere FC Barcelona-træner Ernesto Valverde samt den nuværende PSG-træner Mauricio Pochettino er på rygtebasis favoritterne.  

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.