• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Sviner Ronaldo efter nedtur: - En af de dårligste

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo bliver af Tuttomercatoweb udpeget som en af banens dårligste, da Juventus onsdag tabte til Porto i Champions League. Også Preben Elkjær og Michael Laudrup var rystede over de italienske mestres niveau.

Af gram

Juventus har ikke haft den store succes i Champions League i de senere år, og Torino-klubben løb onsdag ind i en ny nedtur, da udekampen mod Porto endte med et 2-1-nederlag.

Og Andrea Pirlos mandskab fik ikke den store hjælp af holdets helt store profil, Cristiano Ronaldo. Sådan lyder det fra det italienske medie Tuttomercatoweb, der er ude med riven efter den 36-årige portugiser.

- Cristiano Ronaldo var en af banens dårligste i går. Han var ude af kampen. Var langt fra de få farlige situationer. Ronaldo kan bestemt ikke være tilfreds med sin retur til Portugal, lød det således fra Tuttomercatoweb.

Hård kritik fra Elkjær og Laudrup
I TV3 SPORT-studiet spurgte vært Peter Grønborg om Preben Elkjær kunne huske andre kampe, hvor Juventus havde været lige så ringe.

- Jeg har set halvlege i den her sæson, der var lige så dårlige. Det var også derfor, at jeg var lidt kritisk inden kampen, og sagde det her med: 'Der mangler så meget. Der mangler noget ordentligt fodboldspil.' Og det gjorde der så også, her til aften. Altså... virkeligt, virkeligt dårligt Juventus-spil. Det er kun Chiesa, der forsøger noget og kan noget. Han har noget speed. Resten... det var lige til glemmebogen, lød det fra Preben Elkjær. 

Grønborg spurgte herefter Michael Laudrup, om Juventus i øjeblikket er 'milevidt' efter Champions League-favoritter som Bayern München og Manchester City.

- Ja, det synes jeg. Der er mange ting at tage fat på. De to mål, i hver sin halvleg. Men jeg synes faktisk også, at noget af det værste, når vi taler Juventus: Ni mesterskaber i træk. Et af de store historiske hold i europæisk fodbold... den forfatning, de er i nu. Man sidder og ser dem, og man tænker: 'Hvor skal der komme noget fra?' 

Andrea Pirlo rasede efter nederlaget over Juventus-spilleren Rodrigo Bentancur, der allerede efter ét minut begik en gigantisk brøler, som Porto udnyttede til at bringe sig foran. Det kan du læse mere om HER.

Du kan se hele Elkjærs og Laudrups kritik af Juventus i videoen i toppen af artiklen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...