• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Tæt på at kræve Klopp-fyring: Jeg ved ikke, hvad han har gang i

Foto: Getty Images

En rasende Liverpool-tilhænger er tæt på at miste tålmodigheden med Jürgen Klopp.

Af gram

Liverpool tabte onsdag med 2-0 til Atalanta i Champions League, og efter slutfløjtet fik radiostationen talkSPORT så et opkald fra en bitter Liverpool-fan ved navn David.

- Jeg tror, at vi er nødt til at spørge os selv: 'Er Jürgen Klopp egentlig noget særligt?' Er han lige så god som Bob Paisley eller Bill Shankly? Nej. Kommer han nogensinde til at vinde lige så mange trofæer som dem? Nej, lød det indledningsvist fra David i opkaldet. 

Læs også: Bitter Klopp efter Anfield-nedtur: Tillykke til jer

- Han kommer ikke til at blive længe, og nu beklager han sig over det pressede kampprogram. Hvorfor hentede han ikke nogen i sommer, når han vidste, at vi ikke havde nogen erstatning, hvis Virgil van Dijk blev skadet? Der er ingen afløser for Virgil van Dijk! 

- Jeg havde en fornemmelse af, at 7-2-kampen mod Aston Villa ikke ville være en enlig svipser. Og det har det så vist sig, at det ikke var. Det sker igen nu. I ligaen har Liverpool kun en positiv målscore på fem, mens Spurs har en positiv målscore på 12. Hvordan skal Liverpool få rettet op på den målscore, hvis de bliver ved med at indkassere mål? Nu har de tabt på hjemmebane igen. De tabte på hjemmebane til Atlético Madrid. Jeg ved ikke, hvad Jürgen Klopp har gang i. 

- Har han taget Liverpool så langt, som han kan? Kommer han til at vinde flere trofæer med Liverpool? Jeg er ikke sikker. Sådan som de spillede i går kommer de ikke til at gøre det. 

Bevæger sig bagud
Programmets vært, Andy Goldstein, var noget overrasket over kritikken fra Liverpool-tilhængeren, der tilsyneladende har glemt alt om Merseyside-klubbens triumfer i Champions League og Premier League i de seneste to sæsoner. 

- Vil du have Jürgen Klopp sparket på porten? spurgte Goldstein således den kritiske tilhænger. 

- Jeg tror ikke, at han kommer til at vinde flere trofæer med os. Vi bevæger os bagud nu, fordi han har travlt med at komme med undskyldninger, lød svaret fra David. 

- Vil du have ham fyret? pressede værten på. 

- Jeg var pinligt berørt efter 7-2-nederlaget mod Aston Villa. Jeg vil gerne se, hvordan vi klarer os i de næste par kampe, for jeg har en fornemmelse af, at det her kommer til at ske igen. For det er allerede sket to gange. Vi var foran 2-0 mod Atlético Madrid, og vi tabte den kamp. Jeg ved ikke, hvad han har gang i. Der er noget galt med vores forsvar. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...