• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Afviser Newcastle: Toptræner venter på City-job

Foto: Getty Images

Træneren har angiveligt afvist at tage jobbet som cheftræner i den nordengelske klub.

Af tipsbladet.dk

Onsdag forlød det, at den engelske manager Brendan Rodgers var i pole position til at overtage trænersædet i den nyrige klub Newcastle. Læs mere om det her.

Nu er der dog kommet nye informationer om netop det rygte, og her står det altså klart, at den engelske træner ikke har nogen intentioner om at blive cheftræner for den nordengelske klub. 

Det er blandt andet den engelske avis The Telegraph, der skriver, at Rodgers vil takke nej til jobbet, hvis det blev tilbudt ham, fordi han først og fremmet er ekstremt glad og dedikeret til sit nuværende job som cheftræner i Leicester City. 

Dernæst skriver The Telegraph, at Brendan Rodgers går med et lille håb om, at han på et tidspunkt kan tage over for Pep Guardiola i Manchester City. Avisen oplyser, at der kan være tale om begyndede snakke mellem Rodgers og City, fordi Guardiola overvejer, om han skal stoppe i klubben indenfor de næste 18 måneder. 

Det er naturligvis spekulationer, men hvor om alting er, så mener The Telegraph i hvert fald, at man kan vide sig sikker på, at Brendan Rodgers ikke bliver den næste cheftræner i Newcastle United.

Newcastle Untied har for nylig fået nye ejere, og siden da har der floreret rygter om, at klubben er på udkig efter en afløser for den nuværende cheftræner Steve Bruce.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.