• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Thomas Delaney døjer med rygskade

Foto: Getty Images

Den danske midtbanekriger må misse weekendens kamp mod Eintracht Frankfurt med rygproblemer.

Af tipsbladet.dk

Før onsdagens Champions League-kamp kunne Dortmund melde deres norske stjerne Erling Braut Haaland ude for resten af 2020, og nu er en anden skandinav i klubben også ramt af en skade.

Der er tale om danske Thomas Delaney, som har pådraget sig en rygskade.

Det oplyser Dortmund på Twitter, hvor de samtidig melder ham ude af weekendens kamp mod Eintracht Frankfurt i Bundesligaen. 

- På grund af en rygskade skal vi som minimum klare os uden Thomas Delaney i weekendens kamp mod Eintracht Frankfurt, oplyser storklubben. 

Thomas Delaney spillede fuld tid for Dortmund i onsdagens kamp mod Lazio, som sluttede uden vinder. I alt har han den danske midtbanekriger spillet 13 kampe for tyskerne i denne sæson. 

Dortmund må måske også undvære Mats Hummels i weekendens kamp, efter at han udgik mod Lazio. Det oplyser de ligeledes på Twitter. 

Læs også:Solbakken om Erling Braut Haaland: Han skal bide i det sure æble

Læs også:Norsk målmaskine skadet: Misser resten af 2020

Læs også:Disse fem klubber følger Erling Braut Haaland

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...