• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Thomas Delaney indskiftet, da Dortmund storsejrede i pokalen

Foto: Getty Images

Dortmund cruisene videre i pokalturneringen. Thomas Delaney fik en halvleg på banen.

Af tipsbladet.dk

Thomas Delaney fik en halvleg på banen, da Borussia Dortmund uden problemer spillede sig videre i den tyske pokalturnering mandag aften.

Den tyske storklub mødte MSV Duisburg fra 3. Liga, og det blev et ensidigt opgør, som Delaney og co. vandt med hele 5-0.

Efter et kvarter fik Dortmund åbnet målscoringen, da Jadon Sancho sendte bolden sikkert i kassen fra ellevemeterpletten, efter at en Duisburg-spiller havde haft hånd på bolden i sit eget felt. Kun et kvarter senere blev føringen fordoblet, og igen var det en engelsk målscorer. Med lidt held fik 17-årige Jude Bellingham nemlig sendt kuglen i kassen. 

Læs også:Thomas Delaney bliver en del af spillerrådet i Dortmund

Ondt blev værre for Duisburg umiddelbart efter, da Dominic Volkmer blev udvist for at nedlægge Erling Haaland i et kontraangreb, og det efterfølgende frispark sparkede Thorgan Hazard flot i kassen.

Mere blev der dog ikke scoret før pausen, men efter pausen fortsatte Dortmund. I pausen blev Thomas Delaney skiftet ind i stedet for Jude Bellingham, og han kunne hurtigt fejre sammen med holdkammeraterne, da de efter 50 minutter scorede til 4-0.

17-årige Gio Reyna tog sig således af et frispark, som på vej mod mål blev rettet af af Axel Witsel og snød keeperen i Duisburgs mål.

Læs også:AaB inspireres af Haaland og Solskjær: Prica skal bygges op

Efterfølgende kom Marco Reus på banen, og den tyske stjerne skulle ikke bruge mere end få sekunder på banen, før han scorede til 5-0. Han løb fri direkte ind i feltet og modtog bolden, som han med sin første berøring i kampen tæmmede og sendte i kassen.

Der blev ikke scoret yderligere, og Dortmund er altså videre i turneringen. 

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...