• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Skuffet Thomas Frank: Der er en orkan inden i mig

Foto: Getty Images

Den danske Brentford-manager var ikke tilfreds med, at det ikke lykkedes at slå Millwall lørdag.

Af tipsbladet.dk

Brentford måtte lørdag se den sidste af de to direkte oprykningspladser forsvinde.

Norwich lukrerede på Brentfords pointtab mod Millwall, og det ærgrede klubbens danske cheftræner, Thomas Frank, efter kampen.

- Der er en orkan inden i mig, men jeg forsøger at bevare fatningen, for holdet og jeg får kun noget ud af det, hvis jeg bevarer hovedet kold og hjertet varmt.

- Syv kampe i træk uden nederlag er fint, men vi ville have elsket at have vundet mindst tre af de uafgjort kampe, og det skulle vi også have gjort, lyder det til BBC.

Endnu en gang er Brentford en del af playoff-spillet til Premier League, men der er ifølge Thomas Frank ingen grund til at se for langt ud i fremtiden.

- Jeg er 100 procent sikker på, at det kommer ned til den sidste runde eller to, men vi har hele tiden sagt, at vi fokuserer kun på vores næste kamp, fordi momentum kan skifte hele tiden, indtil sæsonen er slut.

Og momentum er bestemt ikke med Brentford-spillerne lige nu, selvom de er ubesejrede i deres seneste syv kampe.

- Præstationen var en lille smule flad, men der manglede ikke passion, vilje, arbejdsmoral eller attitude, men når du ikke er der 100 procent mod et hold som Millwall, så kan det gøre forskellen.

Der resterer fire runder for de fleste hold i the Championship, hvorefter Playoff-spillet går i gang. Brentford indtager en fjerdeplads med syv point ned til Reading uden for Playoff-pladserne.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...