• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tiden i England er forbi: Loris Karius tæt på Liverpool-exit

Foto: Getty Images

Medmindre lægetjekket fejler, så gennemfører Loris Karius et lejeskifte til Union Berlin.

Af tipsbladet.dk

Søndag landede Loris Karius i Berlin, og mandag klokken 10.00 startede tyskerens lægetjek for Union Berlin. Det beretter tyske Sport Bild.

Gennemfører målmanden dét uden problemer, skifter han til den tyske hovedstadsklub på en etårig lejeaftale.

Efter knap to sæsoner i Besiktas sætter det kommende skifte en tyk streg under, at Karius' Liverpool-karriere efter alt at dømme er ovre.

Han har endnu kontrakt med The Reds frem til 2022, men der skulle angiveligt have været problemer med at finde en permanent køber.

Derfor ser det ud til, at Liverpool igen "nøjes" med at udleje keeperen, hvis karriere tog en skæbnesvanger drejning under Champions League-finalen mod Real Madrid i 2018.

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...