• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Tidligere Barca-keeper ramt af coronavirus: Hans hud blev grå

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Barcelona-målmand, Rüştü Reçber, har været hårdt ramt af coronavirus og er nu indlagt på intensiv afdeling.

Af marboe

Den tidligere FC Barcelona-målmand, Rüştü Reçber, er en af flere personligheder i fodboldverden, der er blevet ramt af den verserende coronavirus.

I dag er den 46-årige tyrker indlagt på hospitalet, og hans kone fortæller, at parret har været igennem nogle rigtig svære dage.

- De sidste 72 timer har været meget svære, og jeg håber, at det nu bliver bedre. Jeg vil gerne takke alle dem, der er med ved vores side. Dette er en kamp mod en ny virus, der har ændret størrelse, og som ikke er kendt for menneskekroppen.

- Tidlig sporing er afgørende. Denne virus bliver ikke i halsen eller næsen. Den bevæger sig hurtigt til lungerne, hvor den udvikler sig til lungebetændelse, siger hun til det tyrkiske medie, Fanatik.

Reçbers kone uddyber, at han blev ramt af symptomer, han aldrig før havde oplevet.

- De første 72 timer var meget kritiske. Rüştü havde feber i dage og timer. Han fik underlige symptomer, som han aldrig havde oplevet, set eller mærket før. Han var meget svækket og mistede appetitten.

- Hans hud blev grå, og det samme gjorde hans læber. Han trak vejret hurtigt og havde svært ved at gøre det, og så havde han en hoste, der aldrig stoppede. Han kunne heller ikke snakke, og han havde en irregulær puls, slutter hun.

Rüştü Reçber spillede for FC Barcelona i 2003/04-sæsonen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...