• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere Bayern-angriber: Gnabry og Coman kan erstatte Robben og Ribery

Claudio Pizarro er overbevist om, at de to unge offensivspillere kan tage over fra de to store spillere, der takker af i klubben.

Af tipsbladet.dk

Både Arjen Robben og Franck Ribery forlader Bayern München efter sæsonens sidste kamp, og det bliver debatteret, hvem der skal erstatte de to stjerner. 40-årige Claudio Pizarro, som tidligere har spillet i klubben, tror på, at de kan findes internt.

- Jeg tror, at Gnabry og Coman er i stand til at erstatte dem. Du når et punkt, hvor du er nødt til at stoppe med at snakke om Robben og Ribery, for der kommer nye til, siger den peruvianske veteran, som i denne sæson spiller i Werder Bremen, til Omnisport.

Chelseas Callum Hudson-Odoi er af flere omgange rygte til Bayern München, og senest udtalte sportsdirektør Hasan Salihamidzic, at man fra klubbens side muligvis forsøger igen, når transfervinduet åbner.

Selvom Pizarro tror, at de to unge Bayern-spillere kan tage over for de to stjerner, så anerkender han de to spilleres betydning for klubben, ligesom han understreger deres enorme kvalitet, hvorfor overgangen selvfølgelig ikke bliver let.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...