• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere Bayern-boss: Vi får en helt ny fodboldverden

Foto: Getty Images

Bayern Münchens tidligere præsident Uli Hoenss er sikker på, at meget vil være anderledes i fodboldens verden i kølvandet på corona-krisen.

Af tipsbladet.dk

Som mangeårig præsident i Bayern München har Uli Honess selv været med til at underskrive mange store checks, som er blevet brugt til at forstærke den sydtyske topklub, men han tror, at fremtiden ser anderledes ud i kølvandet på den aktuelle corona-krise.

De fleste klubber rundt om i verden er i store økonomiske problemer, fordi fodbolden ligger stille, og klubberne dermed ikke har nogen indtægter - men stadig de samme udgiftsposter.

Læs også:Spillerne i traditionsklub går ned i løn og sikrer 272 ansatte

På et tidspunkt er krisen overstået, og så kan man igen spille fodbold, men hverdagen bliver en anden, spår Uli Hoeness.

- Man kan ikke forudse, hvad der kommer til at ske, men jeg kan ikke forestille mig nogle klubskifter til 100 millioner euro (750 millioner kroner, red.) i nærmeste fremtid, siger Uli Hoeness til Kicker og tilføjer:

Læs også:Eden Hazard indrømmer: Det har været en dårlig sæson

- Transfersummerne vil falde og kommer ikke op på det nuværende niveau i de næste to eller tre år. Alle lande er ramte. Vi kommer helt sikkert til at opleve en helt ny fodboldverden.

Neymar er til dato den dyreste spiller, der nogensinde er blevet handlet på fodboldens transfermarked. Paris Saint Germain betalte FC Barcelona 1,6 milliarder for brasilianeren i sommeren 2017. 

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Læs også:For første gang i fem år: Underskud i AC Horsens

Læs også:Sådan rammer coronaen Premier League: Norwich

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...