• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Philip Selmann

Tidligere Chelsea-spiller: Vi var chokerede over Sarris behandling af profil

Foto: Getty Images

Rob Green afslører, at flere spillere fra Chelseas trup var forbløffede over den manglende spilletid til et af holdets stjerneskud.

Af Selmann

Chelseas tid under Maurizio Sarri startede godt ud, men endte knapt så lykkeligt. Det var på trods af, at London-klubben sluttede sæsonen med Europa League-trofæet samt en plads blandt de fire bedste i Premier League. Én af grundene til at forholdet mellem Sarri og Chelsea led et knæk var italienerens håndtering af Callum Hudson-Odoi.

Den unge englænder fik sit gennembrud i løbet af sæsonen under Sarri, men Chelsea italienske træner benyttede kun Hudson-Odoi fire gange fra start i Premier League. Det vagte underen hos flere af Chelseas spillere. Heriblandt Rob Green, der var reservemålmand for Chelsea i sidste sæson.

- I sidste sæson kunne vi sidde i omklædningsområdet og sige, ’hvordan kan det være, at han ikke spiller’. Til træning kunne Hudson-Odoi gå ud og ødelægge nogle af de bedste forsvarsspillere i verden. Han var konsekvent den bedste til træning, siger Rob Green til BBC Radio 5 Live.

Hudson-Odoi optrådte 24 gange for Chelseas førstehold og blev i løbet af sæsonen udtaget til det engelske landshold. Rob Green fortæller, at den 18-årige kantspiller var så god til træning, at flere af spillerne klappede efter nogle af hans aktioner.

- Han har et skarpt sind og er fuld af selvtillid. Når han går ud på banen, er det for at prøve en masse ting af. Også selvom det er på de største scener. Vi vidste, at han ville blive til noget i Chelsea. Måden han er som person gør, at han kan blive i Chelsea, så længe han vil. Og måske skifte til noget større en dag, slutter Rob Green.

Sæsonen endte brat for Callum Hudson-Odoi, da kantspilleren sprang akillessenen i en kamp mod Burnley i april. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...