• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere FC Midtjylland-profil er kommet i Leipzigs søgelys

Foto: Getty Images

Norske Alexander Sørloth står muligvis overfor et nyt stort skifte, men det er endnu ikke på plads, om Leipzig skal købe ham fra Crystal Palace eller Trabzonspor.

Af tipsbladet.dk

Det vakte stor opsigt, da FC Midtjylland solgte Alexander Sørloth for et beløb, som kan ende som et trecifret millionbeløb i januar 2018 til Crystal Palace efter bare et halvt år i den danske Superliga-klub. Nu står han muligvis overfor et nyt storskifte.

Ifølge den tyske avis Bild er RB Leipzig interesseret i at hente den norske angriber til klubben.

Læs også:Tidligere FC Midtjylland-profil rykker til Fenerbahce

Situationen for Sørloth er dog ikke uden vanskeligheder, hvis han gerne vil til den tyske Bundesliga. I første omgang skal man have fundet ud af, hvorvidt Trabzonspor vil benytte sig af den købsoption, som de har.

Den skulle være på omkring 45 millioner kroner, og hvis den tyrkiske klub udløser den, så er det dem, Leipzig skal forhandle med. Ellers vil det være Crystal Palace, som tyskerne skal have kontakt til. 

Læs også:Avis: Napoli klar med stort bud på Sørloth

Sørloth er eftersigende kommet i den østtyske klubs søgelys, da man senest har solgt Timo Werner til Chelsea, og derfor mangler man offensiv styrke på holdet, og det skal den tidligere FCM-spiller altså hjælpe med.

Alexander Sørloth blev i den seneste sæson topscorer i den tyrkiske liga med 24 mål, som var med til at sikre Trabzonspor andenpladsen. De er dog udelukket af europæisk fodbold, mens et skifte til RB Leipzig vil betyde, at nordmanden skal spille Champions League.

Læs også:Sørloths tyrkiske klub udelukket af europæisk fodbold

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...