• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere FCM-bomber kan stå foran vildt skifte

Foto: Getty Images

Han har hamret mål ind på stribe i belgiske Genk, og det forlyder nu, at der er seriøs interesse fra en af de helt store adresser.

Af tipsbladet.dk

Han sparkede  mål ind på stribe for Genk i sidste sæson, og nigerianske Paul Onuachu er bare fortsat med at præstere i denne sæson, hvor angriberen har scoret ni gange i de første ni ligakampe.

Med andre ord er den tidligere FC Midtjylland-bomber forblevet brandvarm, og det har de også noteret sig andre steder.

Angriberen er tidligere blevet kædet sammen med et skifte til England og Premier League, men nu forlyder det i spanske Marca, at der allerede i januar vil komme en mulighed for at drage mod syd i stedet for mod nord.

Mediet fortæller, at storklubben Atletico Madrid viser interesse for den 27-årige angriber, og at klubben allerede har været i kontakt med KRC Genk for at høre ind til en mulig aftale. Det selv om det boomer af talent i offensiven hos klubben, der kan fremvise Luis Suarez, Antoine Griezmann og Joao Felix.

Angiveligt koster nigerianeren omkring 160 millioner kroner, og det skal de spanske mestre være klar til at betale. Muligvis allerede i januar.

Paul Onuachu er en helt anden type end de folk, Atletico Madrid har på holdkortet. Angriberen er stor og stærk og fylder en del i boksen.

I sidste sæson scorede Paul Onuachu 33 gange og blev topscorer i den bedste belgiske række.

Han forlod FC Midtjylland i sommeren 2019, og hans aftale med Genk løber ud i sommeren 2024.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.