• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Tidligere holdkammerat: United-stjerne manglede taktisk forståelse

Foto: Getty Images

En af Bruno Fernandes tidligere holdkammerater husker, at portugiseren manglede visse kvaliteter i sit spil.

Af risager

Bruno Fernandes er blevet en af de helt store stjerner i Manchester United, siden han i foråret kom til den engelske storklub fra Sporting CP.

Men inden han blev en stjerne i Sporting CP og efterfølgende Manchester United, var han godt omkring i Italien. Bruno Fernandes startede sin seniorkarriere hos Novara, mens han også nåede at optræde for Udinese og Sampdoria.

I flere sæsoner var portugiseren fast mand i Serie A, men den nu 26-årige midtbanestjerne var langt fra lige så god, som han er i dag. Det mener Emiliano Viviano, som spillede sammen med Fernandes i Sampdoria.

- Jeg var en af de få, der støttede ham ... Bruno har altid haft alt, men da han ankom til Italien, manglede han taktisk forståelse og intensitet.

- Han lærte det, og nu er han eksploderet. Det er også, fordi han har alt: en god højre fod, en god venstre fod, teknik, men også utrolige dribleevner. Han er leder og er, hvad Manchester United måske manglede.

I Manchester United står Bruno Fernandes noteret for imponerende 22 mål og 13 oplæg på 36 kampe. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...