• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Daniel Wass får ny chef i Valencia

Valencia har noget overraskende valgt at fyre både træner og sportsdirektør, ifølge spanske medier, og nu forlyder det, at man allerede har trænerafløseren klar.

Af tipsbladet.dk

Efter to fjerdepladser i ligaen er træner Marcelino og sportsdirektør Mateu Alemany noget overraskende blevet afskediget i Valencia. Det er sportsjournalisten Hector Gomez, der først kunne fortælle om fyringerne, og siden har flere spanske medier erfaret det samme.

Og nu rapporterer selvsamme Gomez så, at Valencia, der har den danske landsholdsspiller Daniel Wass på holdkortet, allerede har fundet afløseren for træner Marcelino.

Læs også:Medie: Hele den sportslige ledelse har fået sparket i Daniel Wass' klub

Der er tale om den tidligere spanske U21-landstræner Albert Celades.

Det erfarer andre spanske medier også, og det er ventet, at Valencia senere onsdag bekræfter oplysningerne om, at man har afskediget den sportslige ledelse.

Læs også:Kaos i Wass' klub: Sportsdirektøren kan være på vej ud

Det har præsident Peter Lim angiveligt gjort, fordi han var blevet uvenner med Marcelino og Alemany. Forholdet stod angiveligt ikke til at redde, da parterne var fundementalt uenige om den sportslige linje i klubben.

Albert Celades har som nævnt en fortid som spanske U21-landstræner, men han var ikke regnet som en succes som træner for holdet, da han ikke lykkedes med at kvalificere mandskabet til OL i 2016.

Som spiller spillede han på den centrale midtbane i Barcelona, Real Madrid og Celta Vigo. Han var i 2018 assistent for Julen Lopetegui i dennes korte virke som træner for storklubben Real Madrid.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...