• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere topdommer: De skulle have flyttet straffespark

Claus Bo Larsen mener, det havde været klogest at sparke straffesparkskonkurrencen mellem FC København og Røde Stjerne i den anden ende.

Af tipsbladet.dk

Nærmest bizarre scener udspillede sig i Telia Parken i går aftes. Da FC København og Røde Stjerne skulle ud i straffesparkskonkurrence om en plads videre i Champions League-kvalifikationen, blev det ene spark efter det andet brændt.

En stor del af årsagen til dette var uden tvivl, at straffesparkspletten stort set var forsvundet til fordel for en kæmpe mudderpøl.

Derfor burde afviklingen af straffesparkene være rykket ned i den anden ende, mener den tidligere topdommer Claus Bo Larsen.

- De måtte gerne flytte straffesparksfelt. Hvis begge hold havde sagt til dommeren, at de ikke kunne sparke i den ende, og de var blevet enige om det, så kunne de godt have gjort det.

- Det havde nok været den klogeste beslutning. Det havde givet bedre muligheder for at sparke ordentlige straffespark, siger Claus Bo Larsen til Ritzau.

Hele 22 spark skulle der til, før FC København røg ud.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...