• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tidligere tysk landsholdsspiller stopper karrieren som 32-årig

Foto: Getty Images

Sandro Wagner stopper karrieren i en alder af 32 år. Han nåede at spille otte landskampe for Tyskland.

Af tipsbladet.dk

For et par år tilbage var Sandro Wagner en af Tysklands skarpeste angribere og var også med på det tyske landshold, men i en alder af 32 år har angriberen nu valgt at lægge støvlerne på hylden og stoppe karrieren.

Det meddeler Sandro Wagner i et interview med BILD.

Læs også:Søndagens rygtebørs: PSG vil snyde Liverpool for stjerne

- Jeg er ekstremt taknemmelig for, at fodbold har givet mig et fantastisk liv. Jeg har været i stand til at opnå alle mine mål og mine drømme. At trække i landsholdstrikoten har virkelig gjort mig stolt, siger Sandro Wagner i interviewet.

I det seneste halvandet år har Sandro Wagner været på kontrakt i kinesiske Tianjin TEDA, hvor han står noteret for 12 mål på 26 kampe.

Før han skiftede til Kina i 2019, nåede den 32-årige angriber at spille for en lang række tyske klubber. Han startede karrieren i Bayern München, inden han skiftede til Duisburg. Siden var han også forbi Werber Bremen, Kaiserslautern, Hertha Berlin, Darmstadt og Hoffenheim, før han vendte tilbage til Bayern München i 2018.

I alt står han noteret for 44 mål på 180 kampe i Bundesligaen, mens han har scoret 17 mål i den næstbedste række.

Sandro Wagner har desuden spillet otte landskampe for Tyskland med fem mål til følge. Hans sidste landskamp var i foråret 2018. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...