• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Tidligere United-talent: Mourinho er ikke særligt omgængelig

Foto: Getty Images

Jose Mourinho er ikke ret god til at tage sig af sine spillere, mener Joshua Bohui, der var i Manchester United, mens portugiseren var træner.

Af marboe

Under Ole Gunnar Solskjær har unge spillere som Mason Greenwood, Tahith Chong og Angel Gomes fået en pæn portion spilletid.

I Holland kan NAC Bredas Joshua Bohui nu sidde og ærgre sig over, at han valgte at forlade Manchester United i sommer, for mens Jose Mourinho var manager for klubben, fik de unge ikke chancen i samme grad.

- Da Jose var der, var der ingen muligheder for mig, Mason, Angel eller Chong, men nu hvor Ole er i spidsen, er der en anden stemning. Det var ikke sådan, at Jose behandlede mig dårligt, som nogle medier skrev, men der var bare ikke nogen plan for mig, fortæller han til planetfootball.

21-årige Bohui mener i øvrigt ikke, at Mourinho var særligt omgængelig.

- På træningsbanen snakkede han aldrig med mig om, hvad jeg kunne gøre bedre, og nogle gange forstod jeg ikke, hvad han ville have.

- Jeg følte heller ikke, at han var særligt omgængelig. Hvis jeg vidste, at jeg havde gjort det godt til en træning, var han der ikke til at rose mig - og det var det samme, hvis jeg vidste, at jeg havde noget, jeg kunne forbedre.

Joshua Bohui fik aldrig førsteholdsdebut for Manchester United.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...