• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs: United jagter forsvarsstjerne i Spanien

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk leverer hver dag de varmeste transferrygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Luka Jovic fra Real Madrid til Eintracht Frankfurt
Note: Han har skuffet i Real Madrid, men nu tyder noget på, at Luka Jovic skal genforenes med en tidligere klub. Der er her tale om Eintrach Frankfurt, som eftersigende vil skrive under på en lejeaftale med den udskældte angriber.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Goal

Julian Draxler fra PSG til Arsenal
Note: Med de mange stjerne i Paris Saint-Germain er det ikke altid let at få spilletid. Det kender Julian Draxler, og han rygtes nu på vej til engelsk fodbold - nærmere bestemt det nordlige London. Arsenal er nemlig interesseret i at skrive en kontrakt med tyskeren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: 90min

Sergio Ramos fra Real Madrid til Manchester United
Note: En af de helt store forsvarsspillere i verden. Sergio Ramos, har kontraktudløb med Real Madrid til sommer. Derfor er spanieren et varmt emne i rygtebørsen, og nu overvejer Manchester United at tilbyde landsholdsspilleren en toårig kontrakt. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Yusuf Demir fra Rapid Wien til Manchester United/Real Madrid
Note: Rapid Wien sættes ofte ikke i forbindelse med nogle af Europas største klubber, men det er tilfældet i øjeblikket. Det skyldes østrigernes 17-årige stortalent Yusuf Demir, som Manchester United og Real Madrid angiveligt er ude efter.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Defensa Central

Ali Akman fra Bursaspor til Arsenal/Chelsea
Note: I tyrkisk fodbold har angriberen Ali Akman vist sig flot frem med ni scoriner i 16 kampe for Bursaspor, og de gode præstationer har også fundet vej til London. Arsenal og Chelsea har et øje på den 18-årige angriber, som de eftersigende strides om.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...