• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tirsdagens rygtebørs: Jagter stadig Messi

Foto: Getty Images

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Af tipsbladet.dk

Stor udrensning i Chelsea
Note
: Thomas Tuchel planlægger efter sigende store ændringer i Chelsea til sommer, hvor hele ni spillere kan være på vej ud af klappen. Det drejer sig blandt andet om Tammy Abraham og Kepa.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Lionel Messi fra FC Barcelona til Manchester City
Note
: Forleden forlød det, at Manchester City havde droppet jagten på Lionel Messi, men nu forlyder det, at de ikke helt har opgivet. Pep Guardiola og kompagni skal stadig være meget varme på Messi.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Rico Henry fra Brentford til Premier League
Note
: Brentfords venstre back Rico Henry tiltrækker sig efter sigende en del interesse fra Premier League, hvor Southampton er en af de interesserede.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Standard

Diego Carlos fra Sevilla til Tottenham
Note
: Jose Mourinho vil have en ny stopper, og han har kastet sin kærlighed over Diego Carlos, der imponerer i spanske Sevilla.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: La Razon

Mario Mandzukic forlader AC Milan
Note
: Mario Mandzukic kom i januar til AC Milan, men siden er det blevet til blot fire kampe, og han ventes nu at forlade klubben til sommer. Milan har afvist at forlænge aftalen med endnu et år.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Nicolo Schira

Gerard Moreno fra Villarreal til Atletico Madrid
Note
: Gerard Moreno har scoret mål på samlebånd i denne sæson med 23 fuldtræffere på 31 kampe, og det har fået Diego Simeone til at spærre øjnene op. Atletico Madrid er ude efter den 28-årige spanier, som har en frikøbsklausul på 750 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Martin Ødegaard fra Real Madrid til Liverpool
Note
: Arsenal vil forsøge at beholde Martin Ødegaard denne sommer, efter hans lejeaftale udløber, men også Liverpool er efter sigende ude efter den norske kreatør.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: AS

Odsonne Edouard fra Celtic til Premier League
Note
: Den 22-årige franskmand har været rygtet til flere Premier League-klubber, og nu forlyder det, at han selv vil væk fra Celtic. Han er ligeglad med, hvem der bliver klubbens nye cheftræner. Han vil væk uanset hvad.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Insider

David de Gea forlader Manchester United
Note
: David de Gea har i en årrække været rygtet væk fra Manchester United, men et skifte er aldrig faldet på plads. Nu er spanieren efter sigende klar til at forlade den engelske storklub.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mail

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...