• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tottenham holder skarpt øje med Joachim Andersen

Tottenham holder skarpt øje med Joachim Andersen
Foto: Getty Images

Den unge dansker kan muligvis ende med at blive Premier League-spiller.

Af tipsbladet.dk

Den danske midterforsvarer Joachim Andersen, som senest havde sin første landsholdsudtagelse for kort tid siden, er en af de navne, som bliver ved med at dukke op i rygterne på forskellige udenlandske sider.

Blandt andet har han skulle være på vej til Inter, men den nuværende Sampdoria-profil har tilsyneladende også bejlere andre steder. Det skriver den italienske sportsavis La Gazzetta dello Sport.

Det er dog ikke en ny klub, som er dukket op igen. Det er nemlig Christian Eriksens Tottenham, som ser ud til at have bevaret deres interesse for danskeren.

I weekenden sendte London-klubben ifølge avisen nemlig talentspejdere afsted til Italien for at holde øje med Joachim Andersen fra nært hold i opgøret mod en anden danskerklub, Genoa, der har Lukas Lerager i truppen.

Den kamp endte med en sejr på 2-0 til Joachim Andersen og Co, hvor den interessante forsvarsspiller var med i hele kampen.

Han har i det hele taget spillet med i stort set alle kampe for Sampdoria i denne sæson, hvor holdet ligger lige under Europa League-pladserne.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...