• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tottenham lader to udenlandske spillere rejse hjem

Foto: Getty Images

Tottenham har givet tilladelse til, at både Heung-min Son og Steven Bergwijn rejser hjem til henholdsvis Sydkorea og Holland.

Af tipsbladet.dk

Imens Premier League som minimum er suspenderet frem til 30. april og England i det hele taget efterhånden lider hårdt med mange smittede af corona-virussen - ja så har Tottenham givet tilladelse til, at to at klubbens udenlandske spillere må rejse tilbage til deres fødeland. 

I fredags fik Heung-min Son nemlig lov til at rejse fra London til Sydkorea sammen med forældre. Hjemme i Sydkorea venter der 14 dages karantæne til Son som følge af rejse-reglerne i landet. 

Læs også:Tidligere FCM-spiller forlader Premier League

Det gør dog mindre, da Son i øjeblikket er ude med en brækket arm og i karantænen kan følge Tottenhams personligt tilrettelagte træningsprogram. 

Også hollandske Steven Bergwijn har fået lov til at rejse hjem til sit fødeland. 

Læs også:Officielt: OB sælger forsvarsspiller til hollandsk topklub

- “Sonny" er fløjet til Sydkorea af personlige årsager, i mens Steven er rejst til Holland på grund af hans kommende barns fødsel.

- Begge spillere vil fortsætte med deres individuelle genoptræninger og træningsprogrammet i mens, de er væk, skriver Tottenham i en kort update på klubbens hjemmeside. 

Steven Bergwijn døjer med en ankelskade.  

Læs også:Ukendt bornholmer er holdkammerat med Jønsson: Driller nogle gange med AGF

Læs også:Efter lang pause: OB-spiller udtaget til Ugandas landshold

Læs også:1. divisionsspiller scorede for Iraks OL-hold: Det er helt surrealistisk

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...