• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tottenham-profil regner med at blive klar til Champions League-finalen

Jan Vertonghen regner med at blive klar til Champions League-finalen trods ankelproblemer.

Af tipsbladet.dk

I sidste uge leverede Tottenham et enestående comeback mod Ajax, og klubben er dermed klar til Champions League-finalen i næste måned.

Lige efter kampen var der dog om tvivl om, hvorvidt Jan Vertonghen vil være i stand til at spille finalen mod Liverpool. Den belgiske forsvarsspiller pådrog sig en ankelskade allerede i første halvleg mod Ajax, men han spillede alligevel opgøret til ende.

Efterfølgende blev han set iført en beskyttende støvle og med krykker, og i weekenden glippede han sæsonens sidste ligakamp mod Everton. Dog havde han her smidt støvlen og krykkerne.

Der er to og en halv uge til Champions League-finalen, og ifølge the Telegraph regner Jan Vertonghen med at blive sin ankelskade kvit i tide.

Det vil være vigtigt for Tottenham at få forsvarsstyrmanden klar til finalen, og samtidig er der også en chance for, at Harry Kane kan nå at blive spilleklar. Den engelske angriber satser også på at blive klar til finalen efter en ankelskade.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...