• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Victor Samuel Risager

Tottenham rejste sig med storsejr over Røde Stjerne

Foto: Getty Images

Tottenham storsejrede over Røde Stjerne på hjemmebane i Champions League.

Af risager

Efter en stime på tre kampe i træk uden sejr, der blandt andet bød på et ydmygende 7-2-nederlag til Bayern München på hjemmebane, fik Tottenham lidt oprejsning, da de tirsdag aften mødte Røde Stjerne i Champions League.

Englænderne sikrede sig nemlig alle tre point, da de vandt 5-0.

Allerede efter ni minutter sørgede Harry Kane for at bringe Tottenham foran, da han headede bolden i mål efter et hjørnespark.

Få minutter senere blev føringen fordoblet, da sydkoreanske Son Heung-min bankede bolden i kassen efter en flot aflevering fra Erik Lamela. Og kort før pausen fik Son Heung-min også øget føringen endnu engang, da han afsluttede et kontraangreb med en kølig afslutning.

Målscoringen fortsatte efter pausen, hvor Erik Lamela scorede Tottenhams fjerde mål med et skud fra tæt hold, før Harry Kane scorede det femte med tyve minutter igen. Det blev kampens sidste mål.

Tottenham vandt dermed 5-0, og det var deres første sejr i årets turnering. De er nu på andenpladsen i Gruppe B med fire point, mens Bayern München er nummer et med ni point.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...