• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tottenham satte tremålsføring over styr til sidst

Foto: Getty Images

Tottenham satte en tremålsføring over styr mod West Ham.

Af tipsbladet.dk

Før søndagens kamp mellem Tottenham og West Ham kunne Jose Mourinho glæde sig over, at han aldrig har tabt til David Moyes i Premier League. Og det kan han stadig efter kampen.

Men søndagens kamp bød ikke på en sejr til portugiserens mandskab, der i stedet måtte tage til takke med et point efter et sent kollaps. 

Tottenham fik ellers en sand drømmestart på opgøret. Efter blot 45 sekunder blev Son Heung-min nemlig sendt i dybden af Harry Kane, og her udnyttede sydkoreaneren chancen til at banke kampens første scoring i mål.

Læs også:Premier League: Jose Mourinho har krammet på David Moyes

Syv minutter senere var Harry Kane igen på spil, men denne gang indtog han rollen som målscorer. Han modtog bolden uden for West Hams felt, før han afdriblede et par spillere og bankede bolden i mål fra kanten af feltet.

Efter et kvarters spil blev det også til en tredje scoring. Sergio Reguilon sendte et højt indlæg ind i West Hams felt, hvor Harry Kane hoppede højest og headede kuglen i kassen. Dermed var Tottenham allerede foran med 3-0 efter et kvarters spil.

Trods drømmestarten satte Tottenham dog føringen over styr i slutminutterne. I det 82 scorede Fabian Balbuena fra West Ham, før Davinson Sanchez scorede et selvmål i det 85 minut, og så stod det 3-2.

West Ham fik også fuldendt det vilde comeback dybt inde i overtiden, hvor Manuel Lanzini scorede på et langskud. Dermed sluttede det i en pointdeling. 

---------------------------
Se OB - AC Horsens og FC København - Lyngby BK på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...