• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tottenham-stopper: Alle står bag Pochettino

Foto: Getty Images

Tottenhams Toby Alderweireld forsikrer, at der er opbakning til Mauricio Pochettino, selvom London-holdet er inde i en skidt periode.

Af tipsbladet.dk

Med 1-1 hjemme mod bundholdet Watford fortsatte Tottenham lørdag krisen, der blot har kastet tre Premier League-point af sig af de seneste fire kampe og med en 2-7-afklapsning af Bayern München inde midt i det hele.

Der er blevet stillet spørgsmålstegn ved Mauricio Pochettinos fremtid i spidsen for Champions League-finalisterne, men det er ikke en agenda, Tottenham-spillerne vil være med på.

Læs også:Tottenham skuffede på ny mod Watford

- Vi er et hold på banen og du kan se, at vi kæmper. Alle står bag klubben og manageren, ellers kunne vi ikke yde den indsats, vi gjorde i dag (i går, lørdag, red.), sagde Tottenham-forsvareren Toby Alderweireld efter Watford-kampen til BBC.

Hovedpersonen Pochettino ville efter kampen se fremtid, og så et muligt lyspunkt lige rundt om hjørnet.

Læs også:Tottenham-træner forventer ingen januartransfers

- Det er godt, at vi har en Champions League på tirsdag. Det bliver svært, men forhåbentlig kan vi stå solidt. Det er det, vi har brug for, for at bygge på vores selvtillid, sagde Pochettino til BBC.

Tottenham ligger efter ni kampe på syvendepladsen i Premier League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...