• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tottenham-træner: Vi er nødt til at acceptere VAR

Mauricio Pochettino erkender, at han oprindeligt var kritisk overfor VAR, men understreger, at det er kommet for at blive. Josep Guardiola efterlyser ændringer.

Af tipsbladet.dk

VAR var det helt store emne på dagsordenen efter lørdagens Premier League-kamp mellem Manchester City og Tottenham. Dybt inde i overtiden og efter at have jublet i en rum tid, annullerede dommeren en Manchester City-scoring til 3-2 efter en konsultation med VAR-systemet.

- Vi er nødt til at acceptere VAR. Jeg var en smule kritisk over for VAR, men nu er vi nødt til at acceptere reglerne. I dag var det en fordel for os. Der er ingen tvivl om, at det ikke vil være til vores fordel en anden gang. Det er en regel, og det er vi nødt til at acceptere, sagde Tottenham-manager Mauricio Pochettino efter kampen ifølge BBC.

Også hans modpart, Manchester City-manager Josep Guardiola, havde en ting eller to at sige om det meget omdiskuterede system til dommerhjælp.

- Jeg troede, vi var ovre situationen i Tottenham i Champions League (semifinalen i foråret, hvor et lignende VAR-drama udfoldede sig, red.). Men det er det samme. Dommeren og VAR annullerer målet. Det er anden gang, det sker og det er hårdt. Det er det virkelig, men sådan er det, sagde Guardiola og tilføjede:

- (…) De er nødt til at fikse det. Fløjten er ikke til at høre under kampen.

Både Manchester City og Tottenham er på fire point efter to kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...