• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Trænede med storklub: Alle sagde “fuck off"

Foto: Getty Images

Det var ikke en positiv oplevelse for svenskeren, da han trænede med i Manchester United.

Af tipsbladet.dk

Han skiftede i januar til Åge Hareides Rosenborg BK efter en årrække i mindre svenske klubber, men som ung var Stefano Vecchia forbi et par større addresser i fodbold-Europa.

Den nu 26-årige svensker var således betragtet som et stort talent i sine unge år, og det betød blandt andet, at han fik chancen for at vise sig frem i storklubber. Blandt andet Inter, som hans bedstefar spillede for i sin tid, og Manchester United.

De oplevelser var imidlertid ikke altid lige gode.

- Jeg kan huske, at da jeg var på besøg i Inter, var alle meget imødekommende. Jeg mødte alle førsteholdets spillere, og det var en varm atmosfære, men da jeg var i Manchester United var "fuck off" det eneste, jeg hørte fra holdkammerater. Det var klart, at den svensker, der kom, ikke skulle spilles bolden til.

- De ville ikke give mig bolden. Så jeg var nødt til at tage den fra spillerne selv og drible og vise mig selv frem. Man bemærkede, at den britiske kultur var koldere. Sådan "du skal ikke komme og tro, du er noget”, siger Stefano Vecchia til VG.

Stefano Vecchia kom ikke permanent til en af de store klubber. Han fik sit gennembrud som seniorspiller for svenske IF Brommapojkarna, inden han rykkede videre til IK Sirius. Nu har han så endelig fået sit udlandsophold med skiftet til Rosenborg BK. 

Netop Rosenborg ophævede mandag med et tidligere Superliga-emne. Læs mere her

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...