• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Træner-staben i Inter: Det skulle Eriksen lære her

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har skulle gå igennem en vej, som mange andre også har skulle før i den italienske liga.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen kan kalde sig italiensk mester, men det er ikke sådan, at det lå i kortene for et halvt år siden, at det ville blive sådan. Særligt fordi rygterne om et skifte væk fra Inter kørte afsted med 150 kilometer i timen.

Dengang fik han småt med spilletid, men lidt efter lidt er det blevet til mere. Det er noget, som er kommet i takt med, at den danske landsholdsspiller har skulle vænne sig til den måde, som man gør tingene på i Milano-klubben.

Det fortæller Inters tekniske træner Gianluca Conte, som også er bror til cheftræner Antonio Conte, ved pressemødet forud for deres møde med Sampdoria.

- Den vej er blevet taget og oplevet af mange talentfulde atleter, som er kommet fra en anderledes turnering. De skal forstå de krav, som træneren har til at kunne klare sig i en anden liga, siger han og fortsætter:

- Vi har aldrig haft nogen tvivl. Vi har altid støttet ham. Træneren med sine direktiver og os med vores råd. Nu er han kommet ind i mekanismerne, og der skal han blive, fortæller Gianluca Conte.

Selv har Christian Eriksen fredag fortalt i La Gazzetta dello Sport, hvordan det har været i Inter.

- Jeg kom for at lære. Men det tog mig lidt tid at forstå, at jeg skulle følge Contes system. Før spillede jeg altid med min intuition. Jeg havde friheden til at tage beslutninger i sekundet ud fra, hvad jeg så. Men med Conte er der altid en plan, som vi skal følge, fortæller Eriksen.

Endvidere har han danskeren klare mål med sin tid i Inter. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...