• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Transfer: FCM sælger midtbanespiller til Brentford

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Midtjylland har netop bekræftet, at man har solgt midtbanespiller til Brentford.

Af tipsbladet.dk

Det har været rygtet undervejs længe, og nu er det endelig blevet til virkelighed.

Midtbanespiller Frank Onyeka forlader Superligaen og FC Midtjylland og skifter i stedet til Premier League og FCM's søsterklub Brentford.

Den 23-årige nigerianer havde kontrakt med FC Midtjylland frem til sommeren 2024, så det er næppe småpenge, Brentford slipper for Onyeka, og han skal altså konkurrere med folk som Christian Nørgaard og Mathias Jensen på Brentfords centrale midtbane, hvor han nu skal trænes af Thomas Frank.

- Frank er eksemplet på endnu en fantastisk historie om samarbejdet mellem vores akademi i Nigeria, akademiet i Ikast og Superligaholdet. Han har taget hele rejsen, hvor han startede som angriber og hurtigt blev omskolet til midtbanespiller, siger sportschef Svend Graversen i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Det har været inspirerende at se, hvordan han kæmpede sig ind på førsteholdet og sidenhen har sat et ekstraordinært aftryk på Superligaen de sidste par år. Det er vi utroligt stolte over.

Frank Onyeka, der nåede 123 førsteholdskampe for FCM, glæder sig over chancen i Premier League.

- Jeg er sindssygt spændt på de nye udfordringer. Det bliver vildt at spille i Premier League. Det har altid været min drøm, så jeg glæder mig meget til at spille i Brentford og forhåbentligt komme op på et endnu højere niveau, fortæller Frank Onyeka.

Midtbanespilleren kom til FCM fra FC Ebedei, klubbens nigerianske akademi, og han følger i rækken af tidligere FCM-nigerianere, der er skiftet til klubber i udlandet. Her er Paul Onuachu og Sylvester Igboun er to af de mest markante, FCM har solgt.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...