• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Trods Pogba-afbrænder: Solskjær nægter at udpege fast skytte

Ole Gunnar Solskjær vil fortsat lade Marcus Rashford og Paul Pogba blive enige om, hvem der skal sparke de straffespark, Manchester United bliver tildelt.

Af tipsbladet.dk

Conor Coady nedlagde Paul Pogba i feltet i løbet af anden halvleg af mandagens Premier League-opgør mellem Wolves og Manchester United, og franskmanden insiterede på selv at tage sparket fra ellevemeterpletten.

Men Rui Patricio afværgede forsøget, hvorfor Pogba nu har brændt fire straffespark i løbet af de seneste 12 måneder.

I sæsonpremieren mod Chelsea formåede Marcus Rashford omvendt at omsætte et straffespark, men Ole Gunnar Solskjær nægtede at udpege en fast straffesparksskytte efter mandagens remis.

- Vi har to, som kan tage straffe. Der er to, som bestemmer, hvem der føler sig mest sikker. Nogle gange går det ikke.

- Når der er to, så er det den med mest selvtillid. Nogle gange vokser din selvtillid i løbet af en kamp. Andre gange er det "jeg ønsker ikke at tage det i dag, fordi jeg har haft en dårlig dag," siger nordmanden til Sky Sports og bakkes op af netop Marcus Rashford:

- Det er uheldigt, men sådan er fodbold, lyder det fra den engelske angriber.

Den tidligere Manchester United-spiller, Gary Neville, kalder det omvendt for "en straffesparksfarce" og mener, at det udviser manglende lederskab fra Solskjærs side.

- Hvorfor bliver det diskuteret, hvem der skal tage et straffe? Rashford scorede i forrige weekend. Tag det. Men der var ingen leder på banen. Et eller andet er forkert. Det er et straffe til Manchester United. Det er ikke en tombola eller en fem mod fem-kamp, udtaler han til Daily Mail.

Anthony Martial stod for Uniteds scoring i opgøret, mens Ruben Neves nettede for hjemmeholdet. Kampen sluttede 1-1.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...