• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Trods tydeligt nederlag: Simon Kjær udpeget som bedste Milan-spiller

Foto: Getty Images

Simon Kjær var sammen med to holdkammerater de eneste med en god indsats for Milan, mener sportsavisen Gazzetta dello Sport.

Af tipsbladet.dk

Siden den danske landsholdsanfører Simon Kjær ankom til Milan for et års tid siden, har det set rigtig godt ud for de sort og rød-stribede i den italienske liga. Dog har de efter årsskiftet været i vanskeligheder et par gange.

Først tabte man til Juventus, og lørdag var det Joakim Mæhle og Atalanta, der fik skovlen under Milano-klubben med en klar 3-0-sejr.

Læs også:Kjær og Milan lider sjældent nederlag i danskerbrag

Her var det dog en kamp, hvor Simon Kjær var en af de spillere, som klarede sig bedst for Piolis mandskab, og det markerede den italienske sportsavis Gazzetta dello Sport da også ved at give ham holdets bedste karakter.

Danskeren snuppede et 6-tal for sin indsats, hvilket målmand Gianluigi Donnarumma og debutanten Mario Mandzukic ligeledes gjorde for topholdet.

Læs også:Wolves henter målfarlig brasilianer

Karakterskalaen hos Gazzettaen går op til 10, men det er yderst sjældent, at de kommer helt derop. Desuden er karakteren seks og opefter et udtryk for, at man har spillet en god kamp.

Til trods for nederlaget er Milan stadig på førstepladsen i Serie A med to point ned til lokalrivalerne fra Inter på andenpladsen. Efter lørdagens opgør har Milan desuden spillet præcist halvdelen af kampene i den bedste italienske række i denne sæson.

Næste opgave for Simon Kjær og Co. er mod Bologna, som spilles på lørdag.

Læs også:Sevilla i forhandlinger om uønsket Atalanta-stjerne

Læs også:Austin var væk i en måned: Træner endnu ikke med EfB-spillerne

Læs også:Simon Kjær får konkurrence: Milan henter Chelsea-forsvarsspiller

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...