• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tuchel: Forstår fansene er sure på Neymar

Foto: Getty Images

Den tyske PSG-cheftræner Thomas Tuchel forstår godt, at fansene har det svært med Neymar efter sommerens rygter.

Af tipsbladet.dk

Henover sommeren har Neymar været genstand for rygter om et skifte væk fra franske Paris Saint Germain, men det er ikke blevet til en ny klub for den brasilianske verdensstjerne.

Rygterne handlede desuden meget om, at Neymar gerne ville væk fra klubben, og derfor har fansene haft det ret stramt med ham i sæsonstarten. Det er noget, som klubbens tyske træner Thomas Tuchel forstår.

Det fortæller han om i et interview med BeIN.

- Fansene har udtrykket sig, og jeg forstår dem fuldstændig. De er stolte af klubben, og det er ikke sjovt at høre på, at en af ens spillere uge efter uge siger, at han vil væk fra klubben, siger han og fortsætter:

- Jeg har derfor talt til ham ansigt til ansigt, hvor jeg gjorde klart for ham, at han nu måtte opføre sig godt og ændre deres holdning. Men hans og mit forhold har ikke ændret sig. Jeg vidste, at han gerne ville væk, ligesom han vidste, at jeg ikke ville af med ham, da jeg ikke synes tidspunktet var det rigtige, lyder det fra Thomas Tuchel.

Neymar spillede ikke i de første runder, da man gerne ville have fremtiden på plads for både ham og truppen. Dog har han siden vist sig godt frem med fire mål i de fem kampe, han har været med i for dem.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...