• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

TV-vært gør comeback som fodboldkommentator

Foto: NENT Group

Peter Grønborg skal fremover ved siden af tjansen som studievært kommentere livefodbold for Viaplay.

Af tipsbladet.dk

Peter Grønborg er i fodboldkredse mest kendt for at være studievært på Champions League- og Premier League-udsendelser hos TV3-kanalerne og Viaplay hos NENT Group. 

Fremover får han dog en ny rolle ved siden af værtstjansen, som han fortsætter med. Han gør nemlig comeback som fodboldkommentator. Det skriver TV3 Sport på sin egen hjemmeside.

I slutningen af oktober kan seere fremover høre ham kommentere fodboldkampe igen, hvilket er noget, han ikke har gjort siden 2006, hvor han kommenterede spansk fodbold. 

- Jeg har verdens bedste job, men hvis der er noget, jeg godt kan savne indimellem, så er det at være ude og mærke den helt særlige nerve i de store kampe. Så jeg glæder mig virkelig til at kommentere igen, siger 51-årige Grønborg. 

Han fortæller desuden til B.T, at der nok skal bankes lidt rust af, og at der uden tvivl kommer til at gå lidt tid, før han er oppe på det niveau, han havde engang. I hans sidste kommentering i 2006 var det med Michael Laudrup ved sin side, og det bliver selv samme Laudrup, som den 30. oktober er medkommentator, når Grønborg gør comeback til kampen mellem Tottenham og Manchester United. 

- Alle kender Peter Grønborg som en af landets stærkeste fodboldformidlere, og en del vil også huske, at han for efterhånden 15 år siden var en fremragende kommentator. Vi glæder os til at, at han fremover vil optræde i begge roller på Viaplay, siger TV3 Sports redaktionschef, Benjamin Munk.

Peter Grønborg blev i 2015 ansat som vært på Champions League-dækningen hos NENT Group efter en årrække som nyhedsvært på TV 2 News. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.