• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tyrkere slås om Nicolai Jørgensen: Denne klub er favorit

Foto: Getty Images

Nicolai Jørgensen kan være på vej til varmere himmelstrøg end de vante i Holland.

Af tipsbladet.dk

Den danske angriber Nicolai Jørgensen er på det seneste blevet sat i forbindelse med et skifte til tyrkiske Galatasaray af medier fra Tyrkiet, og nu bekræfter blandt andet både Voetbal International og Agemeen Dagblad, at der er interesse fra Istanbul-klubben.

I den forbindelse skulle et salg være at foretrække for danskerens klub Feyenoord, der har vanskeligheder med at få økonomien til at hænge sammen som følge af den coronakrise, som har ramt mange klubber rundt om i Europa.

Læs også:Feyenoord-træner afslører: Så meget koster Nicolai Jørgensen

Galatasaray er ikke den eneste klub, som skulle være ude efter Jørgensen, da også Trabzonspor har været nævnt, men det ser dog ud til, at det bliver storklubben med de 22 tyrkiske mesterskaber i bagagen, der er favorit.

Nicolai Jørgensen har på det seneste haft meget modgang i Holland, hvor skader har gjort det svært for angriberen, som ellers lagde enormt stærkt ud i Feyenoord, da han ankom forud for 2016/17-sæsonen. Dengang blev det til 21-ligascoringer i det første år i klubben.

Læs også:- Jeg hørte, at Nicolai Jørgensen måske skulle udlejes

Det har han siden haft svært ved at gentage, og i denne sæson er det blot blevet til to mål i 12 kampe for holdet.

Jørgensen har kontraktudløb med Feyenoord i sommeren 2022, og dermed nærmer de sig også sidste chance, hvis de skal have penge for danskeren, som de hentede i FC København i sin tid.

Feyenoord har i de seneste dage fået sendt både Luciano Narsingh og George Johnston videre til henholdsvis Twente og Wigan - og Jørgensen kan givetvis blive den næste, der forlader Rotterdam-mandskabet.

Læs også:Tidligere Feyenoord-boss: Nicolai Jørgensen er en meget følsom dreng

Læs også:Frank Arnesen åbner op om Nicolai Jørgensen: Her er planen

Læs også:Er Nicolai Jørgensen på vej tilbage i storform?: Hollandsk legende tror på ham

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...