• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Tysker skal snakke kontrakt med City til sommer: Jeg er ikke utilfreds

Foto: Getty Images

Ilkay Gündogan slår fast, at han ikke er utilfreds i Manchester City, og fortæller, at han skal forhandle om en ny kontrakt med klubben denne sommer.

Af tipsbladet.dk

Allerede i sommeren 2020 udløber Ilkay Gündogans kontrakt med Manchester City, og eftersom den kontrakt hidtil ikke er blevet forlænget, har der været flere spekulationer om midtbanespillerens fremtid.

Men tyskeren kan ende med i sidste ende blot at forlænge sin aftale med Manchester City. Der skal være forhandlinger i løbet af sommeren, og Gündogan er ikke utilfreds i klubben.

Det fortæller han til Kicker.

- Der vil være forhandlinger i løbet af sommeren, og så vil vi se. Jeg er ikke utilfreds med Manchester City, og det er derfor, at jeg ikke vil sige, at jeg virkelig vil væk. Klubben vil også gerne forlænge, fortæller han til Kicker.

Gündogan tilføjer, at han ikke kender noget til eventuel interesse fra sin tidligere klub Borussia Dortmund:

- Det ville jeg vide noget om. Men jeg ved ikke noget, og jeg har ikke talt med nogen, fortæller Gündogan.

Ilkay Gündogan, 28 år, spillede i den forgangne sæson 50 kampe for Manchester City med seks mål og otte oplæg til følge.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...