• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Ude i kulden under Ancelotti: Kimmich overvejede Bayern-exit

Ude i kulden under Ancelotti: Kimmich overvejede Bayern-exit
Foto: Getty Images

Bayern Münchens højre back afslører, at han overvejede sin fremtid i klubben, da han var henvist til bænken under Carlo Ancelotti.

Af tipsbladet.dk

Tyske Joshua Kimmich har sat sig permanent på højre backen i Bayern München, efter at klublegenden Phillip Lahm stoppede karrieren. Men der var dog et tidspunkt, hvor tålmodigheden var ved at løbe op. 

Da Carlo Ancelotti kom til klubben, satsede han nemlig på rutinen, og det betød, at Phillip Lahm fik stort set alle spilleminutter på Bayerns højre back. Det fik unge Kimmich, der var kommet til klubben fra RB Leipzig et år forinden, til at overveje fremtiden. 

- For at være helt ærlig, så var der perioder, hvor jeg havde svært ved at se en fremtid i Bayern for mig. Jeg var meget utilfreds med den manglende spilletid, og jeg tænkte meget over, om Bayern nu var klubben for mig, siger Joshua Kimmich i et interview med Welt.

Kimmich er dog blevet klart førstevalg på backen, og han jagter sammen med resten af Bayern det tyske mesterskab. Det er dog holdets egen skyld, at det er så tæt, mener Kimmich. 

- Vi har været for sløsede til tider. Der har været for mange individuelle fejl. Vi har den mest kvalitetstunge trup i rækken, så mange har forventet, at vi bare spadserede mod mesterskabet, siger Kimmich.

Bayern fører Bundeligaen med et enkelt point ned til Dortmund, og de møder på lørdag Werder Bremen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...