• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Udgangsforbud rykker Danmarks kamp mod Belgien til nyt stadion

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Danmark skal ikke møde Belgien i Bruxelles alligevel. Kampen skal afvikles i Leuven.

Af tipsbladet.dk

Det danske landshold gæster det belgiske i Nations League i november, og her bliver det ikke i King Baudouin Stadium, som det ellers var planlagt.

Stadionet ligger nemlig i Bruxelles, hvor der er blevet indført udgangsforbud fra klokken 22.00, og af den grund er det ikke muligt at afholde fodboldkampen. Den er nemlig programsat til klokken 20.45 og vil derfor først være færdigspillet efter 22.00.

I stedet skal Belgiens landskampe i november spilles i Leuven, hvor der også bliver afholdt U21-landsholdskampe samt kvindelandsholdskampe.

- Det belgiske fodboldforbund er blevet tvunget til at ændre spillestedet for disse kampe som en konsekvens af det Covid-19-relaterede udgangsforbud i Bruxelles, der starter kl. 22 lokal tid. Med en kamp, der starter kl. 20.45 lokal tid, ville det være umuligt at afvikle kampen.

- Derfor har fodboldforbundet valgt Leuven, som også er hjemmebane for Belgiens U21- og kvindelandskampe, skriver det belgiske fodboldforbund ifølge Sky Sports.

Foruden Danmark skal Belgien møde Schweiz og England i den kommende landskampspause. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...