• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Udløb i Napoli: Insigne er interesseret i PL-klub

Foto: Getty Images

Lorenzo Insigne og Napoli kan efter sigende ikke blive enige om en kontraktforlængelse, og kantspilleren meldes interesseret i et skifte til stor Premier League-klub.

Af tipsbladet.dk

Uenighederne mellem Lorenzo Insigne og Napoli-præsident Aurelio De Laurentiis fortsætter.

Napoli-ikonet har kontrakudløb efter denne sæson, og parterne kan ifølge La Gazzetta dello Sport ikke blive enige om en ny aftale. Derfor kan Insigne være på vej videre efter 15 år i klubben.

La Gazzetta dello Sport skriver, at Aurelio De Laurentiis mødtes med Insignes agent, Vincenzo Pisacane, for et par uger siden, selvom han hele sommeren havde afvist netop det og i stedet givet opgaven til direktørerne Cristiano Giuntoli og Andrea Chiavelli.

Men denne gang ville De Laurentiis tilbyde Insigne en årsløn på cirka 34 millioner kroner, hvilket er en væsentlig forbedring fra de 26 millioner kroner, man senest tilbød.

Det er imidlertid langt fra, hvad den italienske landsholdsspiller vil have. Ifølge La Gazzetta dello Sport gav hans agent udtryk for, at Insignes underskrift kræver en årsløn på 52 millioner kroner plus bonusser.

Det er angiveligt mere, end Napoli kan og vil betale, og derfor åbnes der for, at Insigne kan skifte klub til sommer.

Her er Inter inde i billedet, men også Manchester United bejler til den 30-årige stjerne. Efter sigende skulle Insigne også selv være åben for at komme til Premier League, så United ligner pludselig et godt bud på hans næste destination.

Lorenzo Insigne har lavet 111 mål og 88 oplæg i 406 kampe for Napoli.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.