• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

UEFA straffer Serbien for racisme: Skal spille kamp uden tilskuere

Foto: Getty Images

Serbien skal spille for tomme tribuner, når de møder Luxembourg i november.

Af tipsbladet.dk

Når Serbien møder Luxembourg i en afgørende kamp i EM-kvalifikationen i november, vil der ikke være nogen tilskuere på stadion.

UEFA har nemlig valgt at straffe serberne, efter at der i Serbiens seneste hjemmebanekamp mod Portugal, som portugiserne vandt 4-2, forekom racistisk opførsel fra tilskuere. 

Læs også:Eriksen skadesfri igen: Træner med holdet forud for vigtig kamp

Foruden tilskuerforbuddet er det serbiske fodboldforbund også blevet idømt en bøde på knap 250.000 kroner. De har også fået en betinget dom på endnu en kamp uden tilskuere, skulle der forekomme racistiske tilråb på stadion indenfor det næste år.

Desuden skal et banner med teksten ”#EqualGame” være synligt i Serbiens kommende kamp mod Luxembourg.

Læs også:Braithwaite har intet problem med prisskiltet: Det betyder, de tror på mig

Kampen mod Luxembourg, der spilles den 14. november, kan blive afgørende for Serbiens kvalifikation. I øjeblikket er serberne på tredjepladsen i gruppe B, hvor de har ét point op til Portugal med to kampe igen. 

Sagen er ikke den eneste racismesag fra den netop overståede landskampspause. England oplevede også racistiske tilråb fra bulgarske tilskuere, og det forventes også, at UEFA vil straffe bulgarerne.

Læs også:OB-træner hylder AaB-anfører: Han er en fantastisk fodboldspiller

Læs også:Eriksen skadet i landskamp: Tvivlsom til Tottenhams næste opgør

Læs også:AaB-helt øjner flere landsholdskampe

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...