• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Underlig sag om Sørloth: Disciplinærproblemer og transferbud

Foto: Getty Images

Alexander Sørloth er ikke vendt tilbage til sin tyrkiske klub Trabzonspor efter endt landsholdstjeneste, og samtidig bekræfter klubben, at de har modtaget et officielt tilbud fra RB Leipzig, som de lige nu tygger på.

Af tipsbladet.dk

Alexander Sørloth har været et varmt emne i tyske RB Leipzig denne sommer.

Tyskerne har skippet Timo Werner afsted til Chelsea, og nu er man på udkig efter en, der kan overtage tyskerens mange mål.

Læs også:Tidligere FCM-angriber kan erstatte Cornelius i Parma

Her har man udset sig den tidligere FCM-angriber, der blev topscorer i den bedste tyrkiske række sidste sæson.

Nu bekræfter den tyrkiske klub så på deres hjemmeside, at de har modtaget et bud på Sørloth.

Læs også:Jens Odgaard har afvist stort millionskifte

- Vores fodboldspiller Alexander Sorloth har modtaget et officielt transferbud fra RB Leipzig Club, og dette bliver nu evalueret af bestyrelsen og vurderet ud fra klubbens interesser.

Klubben meddelte samtidig, at den norske angriber ikke var vendt tilbage som aftalt, og at klubben derfor har indledt en disciplinærsag mod spilleren.

Han skulle være vendt tilbage i tirsdags, men har oplyst klubben, at han har fået taget en coronatest, som han fik svar på i torsdags, og at han derfor først kunne vende tilbage fredag. Men ifølge klubben er han altså ikke vendt tilbage endnu.

Læs også:Jens Jønssons fremtid er i La Liga

Læs også:Tyrkisk klub takker nej til gratis Dame N'Doye

Læs også:Stopper skadet igen: Frank Arnesen vil hente ny spiller

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...