• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

United holder øje: Kamaldeen kan blive rekordsalg

Foto: Getty Images

Prisen for Kamaldeen kan ende med at blive noget af det dyreste, der er set i dansk fodbold.

Af tipsbladet.dk

Interessen for FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana er ved at være på kogepunktet, og i mandagens kamp mod FC København var der besøg fra flere topklubbers talentspejdere.

Heriblandt var Manchester Uniteds Tommy Møller Nielsen på plads for at holde øje med ghaneseren. Det skriver engelske The Sun, som desuden peger på, at storklubben er klar med et rekordbud på Superliga-stjernen.

Her skulle der være tale om 130 millioner kroner, som vil sende Kamaldeen op blandt de dyreste salg fra Superligaen nogensinde. Tidligere har det været Alexander Sørloth, der har ligget i det leje, da han skiftede fra FC Midtjylland til Crystal Palace.

Men hvis det skal blive til et skifte til United, så kræver det, at Kamaldeen får flere point i forhold til at kunne opnå en arbejdstilladelse i England. Efter brexit er reglerne blevet strammere. Derfor vil flere landskampe for Ghana være en stor hjælp, ligesom det vil have en effekt, hvis Superligaen kravler én plads op på UEFA-ranglisten.

Foruden Manchester Untied har der også været interesse fra klubber som Ajax, Leverkusen, Lyon og Monaco, og efter mandagens kamp mellem FCN og FCK opnåede Kamaldeen helt op for tankerne om fremtiden i et interview med Canal 9.

- Jeg vil bare gerne spille for en rigtig god klub. Jeg vil gerne spille i Champions League, lyder det fra Kamaldeen Sulemana, som erkendte, at han kendte til opmærksomheden fra blandt andet United.

Dog peger han også på, at muligheden for spilletid er meget afgørende for ham. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...